Jaarmarkt 2017 Muntendam /11 juni festival Dalen

Zaterdag 10 juni was het op de jaarmarkt in Mmuntendam weer een gezellige drukte. Het weer was geweldig en veel publiek.
Het Shantyfestival , met als gastkoren, Shantykoor Störmwind uit Wedde en Shanty-Chor Cuxhaven, was wederom een geslaagd evenement.
Het koor uit Cuxhaven had met hun goed gekozen repertoire veel publieke belangstelling en ook de bijde andere koren kregen een verdiend applaus.
Al met al een geslaagd festival en we maken ons weer op tot het volgend jaar. 
Zondag waren we te gast in het Drentse Dalen, een festival met 6 koren uit Nederland en Duitsland . Veel publiek op de omliggende terrassen en
een gezellige dag voor koor en aanhang. 

m 20170610 114204

Persbericht

PERSBERICHT

Shantykoor “de Scheepsjoagers” stellen concert met Chr. Mannenkoor “Albatros” uit.
Het shantykoor “de Scheepsjoagers” uit Muntendam ziet zich helaas genoodzaakt het concert, gepland op 28 oktober met het Chr. Mannenkoor “Albatros” uit Nieuwe Pekela, uit te stellen.

Donateurconcert 2017

p1010023

Donateurconcert

In  een bijna uitverkochte Menterne hebben zaterdag 8 april ruim 600  bezoekers genoten van het shantykoor De Scheepsjoagers. Het programma stond geheel in het teken van de veenkoloniale industrieën, aardappelmeel en strokarton, in relatie met de scheepvaart. Ook de gevolgen van het gebruik van Chilisalpeter werden breed uitgemeten. Dit alles werd geïllustreerd door prachtige historische beelden op twee grote videoschermen 

Kertsconcert 18 december 2016

m 20161218 120511

Kerstconcert

In een sfeervolle, zo goed als uitverkochte Menterne, hebben ruim 600 bezoekers genoten van het Kerstconcert van De Scheepsjoagers. Voor de pauze werden een aantal passende shanty’s en zeemansliederen gezongen.  Na  de pauze verschenen de stemmig geklede Scheepsjoagers om, onder leiding van hun dirigent Nico Dijkman,   de aanwezigen te vermaken met liederen passend bij de Kerstgedachte.

Kerstmarkt Ommelanderwijk

m img 2567

Op zaterdag 10 december hebben De Scheepsjoagers de sfeervolle kerstmarkt in 
Ommelanderwijk opgeluisterd met liedjes van de zee en Kerstliederen.
De vele toeschouwers die het weer trotseerden genoten van de markt , De 
scheepsjoagers en de glühwijn.

De nazomer periode

 m 36 8173 4779 1475397630

De Scheepsjoagers aan het nazomeren…..

Na de succesvolle jubileumconcertreis naar Usedom en Polen stond de maand september bol van de activiteiten. Op zondag 4 september werd er onder slechte weersomstandigheden opgetreden op de braderie te Valthe. Het was bijzonder opvallend dat als de Scheepsjoagers op het podium stonden de zon tevoorschijn kwam.  Al met al weer een leuk en succesvol optreden.

© 2014 Shantykoor 'De Scheepsjoagers' Muntendam, alle rechten voorbehouden. admin
Webdesign: www.2smart.nl