De laatste evenementen van het seizoen

FB IMG 1531242777282

Na een succesvolle zomermarkt in Muntendam (2juni) met de Loo & Drosten Singers uit Dalen en het Windjammer Shanty-Chor uit het Duitse Zeven, was bij De Scheepsjoagers alles gericht op de vierdaagse Concertreis naar Travemünde (7 t/m 9 juli).

Onder prachtige weersomstandigheden werden de concerten bijzonder succesvol afgewerkt en heeft de reis aan alle verwachtingen en doelstellingen voldaan;

  • We wilden kijken en ervaren of we nog steeds met een groep van 100 personen, meerdaags, op reis kunnen. De uitkomst was uiterst positief.
  • We wilden weten waar we kwalitatief staan op een groot internationaal festival (42 koren uit meerdere landen)   ...……> volgens velen  “het beste koor”
  • We wilden onze oude voorraad cd’s aangevuld met nieuwe cd’s tegen een speciale prijs aan de man/vrouw brengen…….. > UITVERKOCHT !!!
  • We wilden contacten leggen met andere koren om tot mogelijke uitwisselingen te komen …..> geslaagd

Seizoenafsluiting

Op zondag 22 juli sluiten we het seizoen af met een optreden in de prachtige Sint Nikolauskirche in Rhede, Duitsland, bij Bellingwolde.

Het wordt een zomer zondagnamiddag concert ; aanvang 17.00 uur en het duurt tot 18.45 uur. De akoestiek in deze kerk is prachtig en we verwachten er heel veel van. De toegang is gratis maar bij de uitgang rekenen we na afloop op een vrije gift (Freie Spende). Het koor sluit dan met een Buffet bij Herman Prangen het succesvolle seizoen af.

Nieuw seizoen

Er staan  in de vakantieperiode en vlak daarna al weer een aantal prachtige optredens op de rol:

-         Borger, Almerehaven , opening nieuwe Menterne, concert met Albatros

-         Blijf onze website volgen

 

Mooie vooruitzichten Scheepsjoagers

 

FB IMG 1525984194021

 

Mooie vooruitzichten voor shantykoor ‘De Scheepsjoagers’uit Muntendam.

Van vrijdag 6 t/m maandag 9 juli 2018 maakt het shantykoor ‘De Scheepsjoagers’ uit Muntendam een concertreis naar Travemünde in Duitsland waar in drie dagen 7 optredens staan gepland.
Het koor verheugt zich enorm op deze trip! Op zaterdag 7 juli zal het koor een van de deelnemers zijn aan de Wereldrecordpoging om met meer dan 1850 shantyzangers een nieuw record te vestigen van het ‘Grootste Shantykoor van de wereld .’

Donateurconcert 2018

 

m 20180406 1148451

Druk met de opbouw van de Sporthal Ruitershorn. 

Donateurconcert
Ruim vijf honderd bezoekers hebben genoten van het Donateurconcert van De Scheepsjoagers dat dit jaar als thema The Best Of The Scheepsjoagers kende. In drie blokken van tien werden in totaal dertig succesnummers van De Scheepsjoagers ten gehore gebracht. Dit alles gebeurde wederom in het Sportcentrum Ruitershorn.

Kerstconcerten

 

Het shantykoor De Scheepsjoagers is hun serie kerstconcerten bijzonder succesvol begonnen; in een uitverkochte zaal in de Reensche Compagnie te Hoogezand genoten de aanwezigen volop van sfeervolle shanty’s en prachtige kerstliederen. Ook werd er een humoristisch kerstverhaal verteld en konden de aanwezigen  samen met De Scheepsjoagers bekende kerstliedjes als samenzang meezingen.

Kerstconcert 17 december

 

Kerstconcert shantykoor “De Scheepjoagers” gaat gewoon door!

Het jaarlijks Kerstconcert van shantykoor “De Scheepsjoagers” gaat gewoon door!
Het wordt deze keer gehouden op: Zondag 17 december. Aanvang 10.30 uur.
Dit jaar echter niet in de Menterne, maar in sportcentrum Ruitershorn.

Jaarmarkt 2017 Muntendam /11 juni festival Dalen

Zaterdag 10 juni was het op de jaarmarkt in Mmuntendam weer een gezellige drukte. Het weer was geweldig en veel publiek.
Het Shantyfestival , met als gastkoren, Shantykoor Störmwind uit Wedde en Shanty-Chor Cuxhaven, was wederom een geslaagd evenement.
Het koor uit Cuxhaven had met hun goed gekozen repertoire veel publieke belangstelling en ook de bijde andere koren kregen een verdiend applaus.
Al met al een geslaagd festival en we maken ons weer op tot het volgend jaar. 

© 2014 Shantykoor 'De Scheepsjoagers' Muntendam, alle rechten voorbehouden. admin
Webdesign: www.2smart.nl