41 ste Tag der Shanty-Chöre in Cuxhaven

img 5426

Een geweldig weekend in Cuxhaven.

In het weekend van 20 en 21 juni namen De Scheepsjoagers deel aan het gerenommeerd Shantyfestival der 41 ste Tag der Shanty-Chöre in Cuxhaven.
Op zaterdagmiddag werd onder winderige omstandigheden een optreden aan het strand Boje Bad Grimmershörn verzorgd. Vele toeristen lieten zich door De Scheepsjoagers verrassen.


’s Avonds werd deelgenomen aan het Galaconcert in het Kugelbake Halle, waar meer dan 1500 bezoekers De Scheepsjoagers met een staande ovatie beloonden. Maar hiermee was de koek nog niet op want De Scheepsjoagers waren ook verantwoordelijk voor de Kummersabend.
Tot in de kleine uurtjes stond het publiek op de banken en wisten De Scheepsjoagers niet van ophouden. De nacht werd doorgebracht in het nieuwe Cuxhaven Hostel.
Op zondag was het traditionele buitenoptreden in het Kurpark en hier werd door de vele toegiften van De Scheepsjoagers het hele programma op zijn kop gezet. Tijdens en na het optreden konden Fennie en Antje onze CD’s niet aanslepen en werden er bijna 80 CD’s verkocht.
Na een succesvol weekend met alleen maar stralende gezichten kon de chauffeur van Deiman, moe en voldane Scheepsjoagers, naar Muntendam vervoeren.

© 2014 Shantykoor 'De Scheepsjoagers' Muntendam, alle rechten voorbehouden. admin
Webdesign: www.2smart.nl