PersberichtShantykoor
"De Scheepsjoagers"
Muntendam

PERSBERICHT

THE BEST OF “ DE SCHEEPSJOAGERS”

Op zaterdagavond 7 april a.s. houdt het shantykoor “De Scheepsjoagers” uit Muntendam haar jaarlijks Donateurconcert .
Dit jaar is de titel: “The Best Of De Scheepsjoagers”
Deze titel wordt op muzikale wijze ingevuld met maar liefst 30 liedjes. Zowel een aantal nieuwe liedjes als bekende en succesvolle worden door het koor en combo ten gehore gebracht . Een avond die u niet mag missen!!
Het concert begint om 19.30 uur (zaal open 18.30 uur) in sportcentrum “Ruitershorn”,Helder Camaraweg 1, 9649 AT Muntendam. De entreeprijs is €8,00 p.p. maar voor donateurs is de entree uiteraard gratis. Kaarten zijn ook in de voorverkoop verkrijgbaar in “De Menterne”.(tel. 0598-616676).
De goed verwarmde zaal zal sfeervol worden ingericht en in de pauzes zal er volop catering zijn.
Het koor is al weken bezig met het instuderen van een aantal nieuwe liedjes, maar ook oude bekende en meest succesvolle liedjes zullen ten gehore worden gebracht. Een avondje vol gezelligheid, waarbij het koor natuurlijk weer onder leiding staat van Nico Dijkman.
Na afloop van het concert zal onze huisband “The Music Friends” optreden en kunt u onder het genot van een hapje en drankje nog even nagenieten en kunnen ook de voetjes van de vloer.
U komt toch ook?

Kerstconcerten

 

Het shantykoor De Scheepsjoagers is hun serie kerstconcerten bijzonder succesvol begonnen; in een uitverkochte zaal in de Reensche Compagnie te Hoogezand genoten de aanwezigen volop van sfeervolle shanty’s en prachtige kerstliederen. Ook werd er een humoristisch kerstverhaal verteld en konden de aanwezigen  samen met De Scheepsjoagers bekende kerstliedjes als samenzang meezingen.

Hoogtepunt was natuurlijk het traditionele kerstconcert in Muntendam; deze keer niet in De Menterne maar noodgedwongen in het Sportcentrum Ruitershorn. Hoewel code oranje van toepassing was wisten ruim 600 bezoekers de weg naar het concert te vinden. Dit jaar een kerstconcert samen met de Christelijke Brassband Elad uit Muntendam. Uit de reacties van de vele bezoekers was duidelijk te merken dat men had genoten van het concert.

De serie kerstconcerten werd afgesloten in Gockinghaheem te Noordbroek. Hier hebben we een geweldig pro-deo-concert gegeven waar de bejaarde bezoekers intens van hebben genoten. Zoals altijd was het weer bijzonder gezellig in Noordbroek en werd er ook voor het komend jaar weer een kerstconcert toegezegd.m 20171217 115922

Kerstconcert 17 december

 

Kerstconcert shantykoor “De Scheepjoagers” gaat gewoon door!

Het jaarlijks Kerstconcert van shantykoor “De Scheepsjoagers” gaat gewoon door!
Het wordt deze keer gehouden op: Zondag 17 december. Aanvang 10.30 uur.
Dit jaar echter niet in de Menterne, maar in sportcentrum Ruitershorn.

Het concert wordt ook door de medewerking van Chr. Brassband Elad ongetwijfeld een zeer sfeervol gebeuren.
Door de verbouwing van de Menterne is het dit jaar niet mogelijk om het kerstconcert van shantykoor de Scheepsjoagers
in de Menterne te kunnen laten plaatsvinden en is er gekozen voor sportcentrum Ruitershorn.
Chr. Brassband Elad werkt ook aan dit concert mee. Er zullen afzonderlijk nummers door Elad en De Scheepsjoagers worden
gespeeld en gezongen, maar ook samen met de toeschouwers . Kortom: een onvergetelijk concert volledig in kerstsfeer!!!

De voorbereidingen voor dit concert zijn al enkele weken in volle gang. Sportcentrum Ruitershorn biedt plaats aan 600 toeschouwers.
Er is voldoende parkeergelegenheid en ook toiletten en garderobes zijn ruim voldoende aanwezig.
De entreeprijs is €7,50 p.p.

U komt toch ook??

Jaarmarkt 2017 Muntendam /11 juni festival Dalen

Zaterdag 10 juni was het op de jaarmarkt in Mmuntendam weer een gezellige drukte. Het weer was geweldig en veel publiek.
Het Shantyfestival , met als gastkoren, Shantykoor Störmwind uit Wedde en Shanty-Chor Cuxhaven, was wederom een geslaagd evenement.
Het koor uit Cuxhaven had met hun goed gekozen repertoire veel publieke belangstelling en ook de bijde andere koren kregen een verdiend applaus.
Al met al een geslaagd festival en we maken ons weer op tot het volgend jaar. 
Zondag waren we te gast in het Drentse Dalen, een festival met 6 koren uit Nederland en Duitsland . Veel publiek op de omliggende terrassen en
een gezellige dag voor koor en aanhang. 

m 20170610 114204

Persbericht

PERSBERICHT

Shantykoor “de Scheepsjoagers” stellen concert met Chr. Mannenkoor “Albatros” uit.
Het shantykoor “de Scheepsjoagers” uit Muntendam ziet zich helaas genoodzaakt het concert, gepland op 28 oktober met het Chr. Mannenkoor “Albatros” uit Nieuwe Pekela, uit te stellen.

Donateurconcert 2017

p1010023

Donateurconcert

In  een bijna uitverkochte Menterne hebben zaterdag 8 april ruim 600  bezoekers genoten van het shantykoor De Scheepsjoagers. Het programma stond geheel in het teken van de veenkoloniale industrieën, aardappelmeel en strokarton, in relatie met de scheepvaart. Ook de gevolgen van het gebruik van Chilisalpeter werden breed uitgemeten. Dit alles werd geïllustreerd door prachtige historische beelden op twee grote videoschermen 

© 2014 Shantykoor 'De Scheepsjoagers' Muntendam, alle rechten voorbehouden. admin
Webdesign: www.2smart.nl